Over KVW

Wat is KVW eigenlijk?

KVW Altweerterheide bezorgt kinderen vanaf groep 1 t/m de brugklas een plezierige, actieve week aan. KVW is altijd de vijfde week van de schoolvakantie. Ook 3-jarige kinderen mogen de KVW-sfeer komen proeven. Ze mogen op woensdagochtend gratis een ochtend meedraaien. De activiteiten die aangeboden worden zijn passend bij de leeftijd en groepsgrootte. Ook wordt er gekeken dat de week gevarieerde activiteiten heeft. Denk aan speurtochten, knutselen, stadsspel en overnachting. De week sluiten we op vrijdagavond af met een feestavond waar iedereen welkom is!

Onze (hulp)leiding

Maurice

Daniëlle

Huisbezoek

Wenst u dat uw kind(eren) voorafgaand aan de KVW-week kennismaken met de leiding? Of wilt u als ouder(s)/verzorger(s) graag even met de (hoofd)leiding spreken over uw kind(eren)? Dat kan!